Iskolánk új honlapja a mezge.hu webcímen érhető el, melyet folyamatosan frissítünk.
Az aktuális híreink, közleményeink már ezen az oldalon találhatók.
Újra nyílt napokat rendezünk!A MEZGÉ Mintabolt aktuális árjegyzékét ide kattintva elérheti!


Információk a 2016-2017-es tanévkezdéssel kapcsolatban
ÖKOISKOLA lettünk!FELNŐTTKÉPZÉSEINK

OKJ-s szakképesítést nyújtó tanfolyamaink

(Kattintson a képre!):


Iskolánk is részt vesz a TÁMOP-3.1.7-11/2 „Referencia – intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázaton

A MEZGÉ, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága által meghirdetett TÁMOP-3.1.7-11/2 „Referencia – intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázaton a „Referencia – intézményi felkészülés a Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Középiskolája és Szakiskolájába” című projekttel 4 000 000 Ft-ot nyert. A projekt finanszírozása az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatokból történik.
A megnyert összeget tárgyi eszközök (projektor, laptop, nyomtató, …) beszerzésére, pedagógus továbbképzések finanszírozására fordítjuk.
Iskolánk a referencia-intézményi előminősítési feltételeknek megfelelt. A pályázat nyújtotta lehetőségekkel szeretnénk bekapcsolódni a referencia – intézmények országos hálózatába. Kiemelt feladatunknak tekintjük az intézményünkben felhalmozott korszerű oktatástechnológiai folyamatok mások számára való elérhetőségét, megismertetését. Célunk, hogy a változatos módszertani kultúrát a partnerek számára elérhetővé tegyük. Folyamatos lehetőséget kívánunk biztosítani az intézményünk látogatására, hospitálására, önfejlesztő gyakorlatok elterjesztésére, átadására. Az eddigi tapasztalatokat a különböző továbbképzések során sajátítottuk el, melyet a gyakorlatban is alkalmazni tudunk. A projekt lehetőséget nyújt e szolgáltatás szervezeti feltételrendszerének kialakítására, a referencia-intézményi munkaformáknak beépítésére a mindennapi gyakorlatba, a tanácsadói munka kialakítására.
Figyelem! Lovaglási lehetőség a MEZGÉ-ben!